Název | Množství a jednotka |
---|---|
sterilovaná nebo vařená cizrna | 350 g |
cibule | 1 ks |
česnek | 3 stroužky |
zázvor čerstvý | 1 lžička |
velká mrkev | 1 ks |
mražený hrášek | 150 g |
bílé víno | 200 ml |
masový vývar | 1 l |
římský kmín | 1 lžička |
koriandr mletý | 1 lžička |
Cayenský pepř | špetka |
olivový olej | |
sůl | |
petrželka |
Postup: Vejce s krupicovým a vanilkovým cukrem šleháme ve vodní lázni tak dlouho, až... zobrazit recept
Postup: Žampiony oloupeme, odkrojíme nožičky / ty můžeme použít do polévky/ a obalíme v... zobrazit recept
Postup: Rozinky přelijeme horkou vodou nebo rumem a necháme nabobtnat. Kaštanovou mouku... zobrazit recept
Postup: Těstoviny uvaříme podle návodu na sáčku. Mezi tím si vymažeme zapékací misku... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě doměkka (na tři litry vody dáme 3 rovné kávové... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
V samém historickém centru jihomoravské metropole nabízíme posezenív tradičním...